Sparkleoogjes voor IEDEREEN! | Spark-le
3776
post-template-default,single,single-post,postid-3776,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Sparkleoogjes voor IEDEREEN!

17 oktober… dag van de armoede…. Een gegeven of beter een woord dat we allemaal “kennen”. Van ver of misschien wel héél dichtbij. Persoonlijk sta ik er niet vaak genoeg bij stil denk ik hoe dichtbij het écht wel is. Misschien omdat het toch nog steeds een woord is waar enige vorm van “taboe” rondhangt? Geen idee…. Al doet het ons allemaal wel iets denk ik dan. Vandaar wil ik met Sparkle mijn steentje bijdragen aan dit “gegeven”.

Op 5 oktober bracht ik met mijn ouders en mijn 2 jongens een bezoekje aan het 5-jarig bestaan van vzw ‘t Kietelt. Wauw… wat een prachtig werk! Zij hebben écht een hart voor kinderen die leven in armoede. Ze willen juist deze kinderen hun verjaardag laten vieren zoals ieder kind dat wilt. Waarom? Omdat ieder kind telt! Daarom geven zij via het OCMW en de voedselbanken aan de ouders een verjaardagsdoos. De inhoud hiervan bestaat uit: versiering om deze speciale dag wat meer kleur te geven, traktaties voor de kindjes in de klas, alle benodigdheden voor een mega cool feestje thuis en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige. Deze organisatie raakt me wel. Tot de dag van vandaag houdt het me nog steeds bezig. Vandaar contacteerde ik vandaag de organisatie. En ja… samen met Sparkle wil ik een bijdrage doen aan deze feestjes. Want ja… wij willen sparkleoogjes voor iedereen. Het maken van herinneringen, dat verdient toch echt IEDEREEN.

Er komen weer een tal van dagen aan waar we als webshop precies weer met een originele actie moeten klaarstaan om onze klanten een leuke korting aan te bieden, of iets extra’s gratis weggeven bij een bestelling. En dan denk ik aan dag van de webshop, blackfriday,… ach wat is nog origineel de dag van vandaag en vooral wat verwachten klanten nog of wat trekt hun juist aan om die dagen iets te kopen in uw webshop. Awel… ik ga voor de actie “sparkleoogjes voor iedereen”. Zo schreef ik deze actie vandaag in bij “De warmste week”. En via deze weg wil ik geld inzamelen om ‘t Kietelt te steunen in hun fantastisch werk.

Concreet… standaard geef ik vanaf morgen 18 oktober tem 30 november 10% van iedere bestelling (exclusief inschrijvingen voor workshops) aan vzw ‘t Kietelt. Tussendoor zullen er op speciale dagen grotere percentages afgegeven worden. Zo draagt ieder feestje wat jullie geven bij aan een feestje voor deze kinderen. Dus… sparkleoogjes voor iederéén. Zo streven we samen naar het maken van herinneringen voor alle kinderen… van een warm sparklegevoel gesproken… 😉

Hopelijk kunnen we begin december een mooi bedrag overschrijven naar deze organisatie. Spannend…

Dikke kus Tania x