BLOW & POP Balloon invitation | Spark-le
2711
post-template-default,single,single-post,postid-2711,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

BLOW & POP Balloon invitation

Een feestje in het verschiet? Dan is deze uitnodiging ideaal! Ze bestaat uit twee delen. Ten eerste een grote kaart waarop je de ballon plakt. En een tweede kleinere kaart waar je al je gegevens op kwijt kunt, dit deel rol je op tot een klein rolletje en verstop je in de ballon eventueel met wat feestelijke confetti voor een leuk effect. De gasten kunnen dan de ballon opblazen en kapot prikken… ‘blow & pop’ voor een knallende verrassing.

 

Je vindt de printable hier… Gewoon even downloaden en printen. Je kan gewoon wit papier kiezen maar ook een kleurtje is leuk! Vooral voor het eerste deel van de uitnodiging kies je best iets dikker papier. De ballon geeft het geheel wat extra gewicht! Het tweede deel verdwijnt in de ballon en mag daarom juist op lichter papier geprint worden.

 

In mijn winkeltje vind je tal van leuke ballonnen die hiervoor kunnen dienen. Kies een leuk kleurtje of een thema, stop het opgerolde papiertje erin met de gegevens van het feestje en verras ze eventueel met wat confetti.

Ook leuk voor een babyborrel of babyshower… Kies dan bijvoorbeeld voor onze babyballoons.

De ballon kan je vastplakken met een leuke maskingtape.

Tot slot alleen nog maar in een mooie enveloppe stoppen en versturen maar…