Inpakken en weggeven... | Spark-le
2662
post-template-default,single,single-post,postid-2662,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Inpakken en weggeven…

Whoop whoop… ย Kerst komt snel dichterbij! Tijd dus voor deel drie, van onze kerst-printable-reeks! Vorige keer trakteerden we jullie al op gratis printable tafeldeco die je kersttafel net iets leuker maken. Vandaag trakteren we jullie op gratis te printen cadeaulabels!

Met deze uitgebreide verzameling cadeau labels wordt het inpakken van de kerstcadeaus een feestje dit jaar. Je vindt de download hier! Tips en tricks voor de beste resultaten vind je op de PDF! De foto hierboven zorgt hopelijk voor wat inspiratie, inpakken en weggeven maar!