X-mas dinerpreps... | Spark-le
2642
post-template-default,single,single-post,postid-2642,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

X-mas dinerpreps…

Hier zijn we weer met een nieuwe kerstprintable… bij deze printable draait het allemaal om mijn favoriete onderdeel van kerst, met zijn allen gezellig samen aan tafel! Lekker eten met lieve vrienden en familie is op zich al een feestje, maar wil je het dit jaar extra leuk aankleden dan komen deze printables erg goed van pas!

Op de PDF vind je een verzameling, toppers, plak ze op rietjes of prikkertjes en je prikt ze zo in de gerechten. Daarnaast vind je een printbaar servetringetje waarmee je het servet (eventueel gecombineerd met het bestek) tot een feestelijk pakketje omtovert. En tot slot een menukaartje, voor een tot in de puntjes verzorgde feesttafel.

Op de PDF vind je ook nog een uitgebreidere uitleg, inclusief tips en tricks voor het beste resultaat. Alleen even nog even hier downloaden en aan de slag! Voor nu alvast hele fijne kerstdagen gewenst en laat het kerstdiner smaken!