Ons eerste event is een feit... | Spark-le
1932
post-template-default,single,single-post,postid-1932,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ons eerste event is een feit…

Je komt op een idee… je beseft wel… is een idee in werkelijkheid ook wel altijd haalbaar… en vinden ‘anderen’ het ook een leuk idee….

Ach ja alles begint met er zelf in te geloven, niet dan? En zo gingen we van start met het brainstormen van ons eerste event… workshops zoeken… een top locatie zoeken… een evenement aanmaken op facbook… mond op mond reclame…. Ok… zover waren we al….

Ik moet toegeven, inschrijvingen binnenkrijgen is dan een andere

paar mouwen… de inschrijvinen begonnen moeizaam… Toch slaat dan soms de twijfel toe… “oei, is het idee… toch niet zo geweldig?” Maar jawel, want wij geloven erin, dus het moet lukken! Maar oef die laatste week werden vele dames overtuigd en kwamen we tot een mooi aantal van 25 dames… wauw… en dat voor de eerste keer…

Je kijkt er naar uit, de dames zijn vol verwachting… oeps druk op de schouders…. En dan is het zover…. It’s D-day!

25 toffe dames zakken af naar Kaulille en starten op een mooie locatie aan het zwembad met een lekker glaasje cava, perfecte start van de dag, niet dan?

En zo begint onze eerste Sparkle Summer Edition, vol verwachtingen beginnen de dames aan de workshops… en al snel zit de sfeer erin, er wordt gelachen, de zorgen worden vergeten, het is een echt me-time dagje voor iedere dame op zich… Puur genieten….

De cava wordt rijkelijk geschonken doorheen de dag, tijdens de middag genieten we van lekkere quiches en gezonde salade vers gemaakt door de gastdame van Hof ter Cauwe… Wederom gaan we van start met het vervolg… Stralende dames wandelen doorheen de dag, wanen zich als God in Frankrijk… lovende woorden worden gesproken… en vooral er wordt genoten…. Het zonnetje hadden we helaas niet in de hand… maar om dat aan ons hart te laten komen was er geen tijd… 😉

 

Afgesloten met een spontane fotoshoot keerde iedereen voldaan en nagenietend naar huis… En ja ook wij kunnen vol overgave zeggen… we genieten nog steeds na!

 

Op naar volgende toffe edities.

 

Dikke kus Tania en Ann