Sparkle, Mamzel en TOF onder 1 dak. | Spark-le
3539
post-template-default,single,single-post,postid-3539,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Sparkle, Mamzel en TOF onder 1 dak.

Het is vast geen nieuwtje meer, maar toch wel zeker een blog waardig 😉

We hebben inderdaad al serieus liggen “spammen” op social media over onze pop-up. Ja, zo gaat dat tegenwoordig hè 😉 Helemaal 2019 om reclame te maken of groot nieuws te vertellen. Maar hoe is dit concept eigenlijk ontstaan…?

Begin juli kreeg ik een telefoontje van Ann van TOF, een bekende uit mijn jeugdtijd, met de vraag om samen iets te doen. Om samen een pop-up te starten. Met beide een zelfde doelgroep is dit al snel een vreugdesprongetje waardig… Na 5 minuten aan de telefoon waren we al samen aan het “dromen”, werd er al spontaan van ideeën gewisseld en werd het al snel concreet. Ik blijf erbij, samenwerken maakt sterk.

Met een bezoekje aan het super mooie pand kwamen we snel tot de conclusie dat een derde concept zeker welkom was en er workshops organiseren ons een kei goed idee leek. Want wauw… wat een mooie grote ruimte. En niet zomaar een pand, gewoon de “oude Patio”, van pure nostalgie gesproken…

Plannen werden ontzettend snel concreet en over het derde concept waren we het snel eens… niemand minder dan mamzel. Voor dat we het wisten na een bezoekje aan Kim in Lummen was het plaatje snel compleet. Waarom Mamzel? Tja, eens mamzel, altijd mamzel zegt Kim Severy, de drijvende kracht achter mamzel, altijd. En daar moet ik haar absoluut gelijk in geven…;) Voor mijn eigen Sparkle verhaal van start ging maakte ik deel uit van het mamzellenleven, ging ik huiskamers af bij gezellige dames met de leukste cadeautjes en hebbedingen.

Snel, ja… alles verliep vlotjes, contracten werden getekend, een affiche werd gemaakt, workshops werden op datum gezet, openingsuren werden besproken en een topper van een jobstudent werd in dienst genomen… half augustus gingen we van start met het inrichten van deze mooie ruimte, alle spulletjes kregen een plekje.  Er werd hard gewerkt en social media ontplofte van ons nieuws. Spontane voorbijgangers gaven positieve bemoedigende woorden van “dit had Bree echt nodig”, “wauw dat ziet er al super mooi uit”, “we komen zeker snel eens kijken”,… van spontane sparkleoogjes gesproken…

Op naar het openingsweekend… welgeteld een dikke 7 weken later… en daar, daar zijn echt géén woorden voor… wat een opkomst… gewoon “WAUW”! Een gezellige drukte, blije gezichten, sparkleoogjes om “U” tegen te zeggen,… genieten van de bovenste plank. En ook de naam “Patio” werd meermaals uitgesproken, terugkijken naar de pure nostalgie van toen wij jong waren. Want toen gingen we inderdaad naar de Patio voor een leuk cadeautje, et voilà zoveel jaar na datum staan wij daar met onze pop-up en dit met de hipste tweedehands kinderkleertjes, de tofste (gepersonaliseerde) feestdecoratie en de leukste cadeautjes en hebbedingen. En fier dat we zijn… 😉

De vraag hoelang we open zijn is al meermaals gesteld… awel… het ziet er niet naar uit dat jullie niet snel van ons af gaan zijn, 😉

Oh ja… misschien nog wel een leuk weetje… onze collecties in de pop-up blijven veranderen, nieuwe collecties, nieuwe kleertjes,…. en zeker naar de feestdagen toe gaan we al sparkelend knallen maar later meer daarover… we hebben gewoon nog vanalles in petto… 😉

Oh ja… wil je nog deelnemen aan een leuke workshop neem dan zeker hier een kijkje.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes, weetjes, openingsuren,… Volg ons dan zeker op social media.

Facebook: @sparkle | @mamzel | @TOF Tweedehands kinderkleertjes
Instagram: @sparkle_makememories | @mamzelstagram | @tofkleertjes

Hopelijk tot snel in onze pop-up…

Dikke kus Tania x

En niet te vergeten een dikke dankjewel aan Wendy Van den Heuvel voor de mooie foto’s!