Making memories met de kids... | Spark-le
3400
post-template-default,single,single-post,postid-3400,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Making memories met de kids…

Deze blog staat op het eerste zicht een beetje los van het “Sparkle-verhaal” en eigenlijk toch ook weer niet… Sparkle staat ook voor weer net iets anders, net dat tikkeltje meer, net meer je eigen touch erin leggen, net dat doen waar jij een vreugdesprongetje van maakt en vooral sparkleoogjes van krijgt.

Zo was ik op zoek naar een atypische slaapplaats voor mij en mijn jongens. 2 kereltjes die graag ontdekken, op avontuur gaan,… net dat tikkeltje meer willen πŸ˜‰ Ze zullen niet voor niks mijn zonen zijn zeker? hahah

Maar natuurlijk komt dat idee pas eind juni, lastminute mama ten top! Dus plaatste ik een oproep op fb en ig. Wauw… wat een leuke reacties… ik kan de vakantie vullen met enkel deze uitjes denk ik… en net omdat vele volgers en vrienden me vroegen de tips te delen dacht ik… “zet het even samen in je blog” dus bij deze…. πŸ˜‰

 

Algemeen leuke websites:

  • https://dingenzoekers.be
  • https://origineelovernachten.nl

 

Moesten jullie hier iets van doen mogen jullie me altijd taggen… leuk om mee te volgen! @sparkle_makememories of #sparkle_makememories

Oh ja en ben je op zoek naar leuke aankleding of Tafeldecoratie om je uitstapje nog gezelliger te maken, om je picknick op te pimpen,…. neem dan zeker een kijkje in mijn shop πŸ˜‰

 

Maak er een mega fijne zomer van, make memories van de bovenste plank en vooral sparkle om U tegen te zeggen… πŸ˜‰

 

Groetjes Tania x