Happy Easter | Spark-le
3018
post-template-default,single,single-post,postid-3018,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Happy Easter

Nog snel eentje op de valreep. Pasen komt eraan. De download van de slinger vind je hier. De eggtoppers vind je hier. Wij gebruikten papier van 200 gram voor extra stevigheid. Gaatjes erin, touwtje erdoor en ophangen maar. De egotoppers kan je gebruiken als versiering op je tafel of als slinger krijg je ook een mooi resultaat.

Niet veel werk en snel een mooi resultaat!

Enjoy! En natuurlijk Happy Easter.

 

Oh ja, we volgen graag mee… #sparkle_makememories of tag ons! Laat de eitjes alvast smaken en geniet van de heerlijke paasbrunch!