Little Dreamer | Spark-le
2884
post-template-default,single,single-post,postid-2884,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Little Dreamer

Deze gratis printable is speciaal voor de klein(st)e dromers onder ons! Hij is ideaal voor boven het wiegje, op de kinderkamer of zelfs voor boven het park. Je vindt de download hier. Gewoon even klikken, downloaden, printen en uitknippen.

 

We gebruikten 200gr papier voor extra stevigheid, daarna gebruikten we een gaatjestang om gaatjes in ieder vlaggetje te maken. Heb je die niet bij de hand, een gewone perforator werkt ook, of je het ook doorprikken met een dikke naald. Tot slot gebruikte we wat twine om het slingertje te rijgen.

 

Sleept tight! Little dreamers!

 

We zien graag wat jullie ervan gemaakt hebben… welk plekje onze slinger gekregen heeft. Tag ons zodat we mee kunnen genieten van jullie resultaten… @sparkle_makememories en/of #sparkle_makememories