Happy 2019! | Spark-le
2681
post-template-default,single,single-post,postid-2681,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Happy 2019!

Laat Oud-en-Nieuw niet onopgemerkt voorbij gaan.  We gaan 2019 in met ‘bubbles and kisses’ met gratis te printen fleslabel en bijpassende toppers!

De PDF kun je hier downloaden. Op de PDF vind je tips voor de beste resultaten en een stap-voor-stap uitleg. Veel plezier alvast en geen zorgen… Dit mag dan de laatste free printable van 2018 zijn, voor 2019 staan er al leuke, nieuwe dingen op de planning! We hopen jullie ook volgende jaar weer allemaal hier te zien! Voor nu alvast de beste wensen voor 2019!

Have a sparkle good one!

PS! Mocht je foto’s maken deze jaarwissling waar onze printables op te zien zijn, vinden we het heel leuk als je ons tagt! Je vindt ons hier op Instagram en hier op Facebook.