X-mas Toppers... | Spark-le
2668
post-template-default,single,single-post,postid-2668,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

X-mas Toppers…

Ondertussen zijn we aan onze laatste xmas printable toegekomen… Dit met nog meer dan een week de tijd om ze volledig te benutten en all the way te gaan…

Met deze toppers maak je niet alleen een taart extra feestelijk, ze zijn super leuk in al je kerstgerechten.
Prik ze in de gevulde kalkoen, versier er je borrelhapjes mee of bevestig ze aan een rietje en zet ze in een glaasje glühwein of champagne.
De mogelijkheden zijn eindeloos en het is helemaal aan jou!
Nog paar kleine tips:

– print ditmaal op regulier 80 grams papier, dat is voldoende voor dit soort prikkertjes, het vouwt makkelijk en maakt ze niet te zwaar.
– je kunt ze op allerlei verschillende prikkers plakken en zo wat extra variatie aanbrengen, natuurlijk satéprikkers, tapasprikkers of tandenstokertjes, maar denk ook eens aan cakepopstokjes en verschillende soorten rietjes.
– let erop dat het papier niet je voedsel raakt, of nat wordt! De printerinkt loopt dan door en dat is niet alleen niet zo mooi, maar vooral helemaal niet lekker!

Downloaden? Klik hier!

Enjoy, alvast smakelijk eten en natuurlijk Merry Christmas!

Geniet van de feestdagen, Sparkle all the way en vooral make memories…

Tania x