Merry x-mas! | Spark-le
2632
post-template-default,single,single-post,postid-2632,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Merry x-mas!

Vandaag week 1! We beginnen met onze giveaways. Die vind je in het door jouw gekozen thema ook in onze printable pakketten, maar vandaag draait het allemaal om Kerst! Met deze wikkeltjes tover je simpele chocoladerepen om tot iets bijzonders en maak je van een klein flesje of potje iets unieks.

Leuk om de tafel me te decoreren, of zet een grote schaal chocorepen op tafel, lekker bij de koffie en weer eens iets anders dan die ouderwetse kerstkransjes.  Ze zijn ook ideaal om van een klein cadeautje iets bijzonders te maken. Gebruik ze als feestelijke verpakking voor bijvoorbeeld zelfgebakken koekjes of repen. Of vul de flesjes met glühwein of potjes met eigengemaakte jam, wikkeltje erom en je hebt een heel bijzonder en persoonlijk cadeautje, dat er ook nog eens superleuk uitziet.

Meer informatie tips en tricks vind je op de PDF, die je hier kunt downloaden.
Veel plezier en enjoy december!

PS! Volgende week hebben we weer een nieuwe kerst-printable! Wil je zeker weten dat je niks mist? Schrijf je dan voor onze nieuwsbrief. Klik hier en maak een account aan! En no worries! Wij houden ook niet van spam, je ontvangt ongeveer 1 keer per maand een mailtje van ons, met leuke kortingscodes, free printables en heel veel inspiratie, meer niet!