Sinterklaas Kapoentje | Spark-le
2608
post-template-default,single,single-post,postid-2608,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Sinterklaas Kapoentje

De Sint komt er aan! Het blijft toch een groot feest, ook al ben je al een beetje ouder! Zelf vind ik dit een super leuke tijd van het jaar… zeker nu ik kinderen heb. De spannende nachten… Met kriebels in de buik wakker worden en vol bewondering kijken wat er gebracht is…

Hier vind je een download om een Sinterklaas – doosje te maken. Vul hem met lekkers en verras de kids in de schoen.

We genieten super graag mee van jullie DIY – resultaten.. #sparkle_makememories of @sparkle