Feest in blik! | Spark-le
2495
post-template-default,single,single-post,postid-2495,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Feest in blik!

Deze printbare blikwikkel kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als cadeauverpakking, je (kleine) cadeautje stop je in een leeg verfblik. Wij gebruikten de verfblikken van 500 ml. Ze zijn 86 mm hoog en hebben een diameter van 102 mm dus een klein cadeautje past daar prima in. Even printen dan de wikkel eromheen, deksel erop en het cadeautje is superleuk en vooral origineel ingepakt.

Het is overigens ook een originele manier om geld cadeau te geven. Stop niet alleen het bedrag dat je wilt geven in het blik, maar maak het extra leuk met bijvoorbeeld wat confetti of een paar ballonnen en geld geven wordt ineens een stuk leuker.

Dat laatste idee, de confetti en de ballonnen, maar bijvoorbeeld ook feesttoeters of een kleine feesthoedje zorgen er natuurlijk voor dat het blik zelf een klein feestje wordt. En dat maakt deze blikken ook bij uitstek geschikt als superdeluxe feestuitnodiging! Stop er een kaartje bij met alle gegevens (datum, tijd, adres enzovoorts) en de gelukkigen die uitgenodigd zijn weten meteen dat dit een feestje wordt om nooit te vergeten.

De download vind je hier! Uitgebreide instructies en meer tips vind je op de pdf!
Heb jij ook een origineel idee of weet je een andere leuke bestemming voor deze blikwikkel? Laat het ons weten! Je vindt ons op Instagram en Facebook!