Groot nieuws.... vanaf nu... "Made By Sparkle" | Spark-le
2419
post-template-default,single,single-post,postid-2419,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Groot nieuws…. vanaf nu… “Made By Sparkle”

Dromen, verlangen naar meer, opzoek gaan naar iets nieuws, … dat kan ik precies als de beste … Soms echt om gek van te worden.  Niet blijven stilstaan… een nieuwe uitdaging… En dan komt er spontaan een kans op je pad. Eentje die je niet zag aankomen… eentje waar ik echt alleen van kon dromen. Maar waar eerst wel heel wat slapeloze nachten bij te pas komen… want ja dromen is één ding, maar wat als ze concreter worden… Dan slaat toch wel even de paniek toe hoor…

Maar kijk hier ben ik dan… een blog met het grote nieuws! Met dank aan een super toffe madam die me die kans geeft. Zo heeft Sparkle vanaf nu eigen producten. Een eigen merk. “Made by Sparkle”. Een aantal van die producten stonden al langer te koop in onze shop. En vanaf nu dragen ze het merk “Sparkle”.

Dit wil concreet ook zeggen dat leuke webshops, concepstore’s, kinderwinkels,…. mijn producten kunnen verkopen… Ze zijn al in vele leuke shops terug te vinden…

Op naar nog meer leuke shops! Ken je zo iemand, laat het me zeker weten!

Ook de printables zijn aangevuld. En er zijn er nog meer in de maak! En als kers op de taart vertel ik jullie nu al dat ik vaak gratis printables online gaan zetten. Gratis is altijd leuk denk ik dan… leuke simpele dingen waar je mee aan de slag kan en die je simpel kan gebruiken voor leuke feestjes of traktaties…

Jullie vinden in deze blog een super leuke PartySign terug. Deze feestelijke print staat superleuk op je volgende feestje! Als aanvulling op de feestdecoratie is hij superleuk, maar ook erg handig, Hang hem bijvoorbeeld bij de ingang  of buiten bij de deur en laat je gasten precies weten waar ze moeten zijn!

Of je hem nu inlijst, een trendy klembord gebruikt of gewoon met leuke tape aan de slag gaat, deze print moet aan de muur tijdens je volgende party!
Downloaden? Partysign !

TIP! Wij gaven deze feestelijke print net even wat extra door er een ‘bannertje’ van te maken. Wil jij ook aan de slag? Maak met een perforator twee gaatjes in bovenhoeken van de print, hier kun je precies een papieren rietje doorheen schuiven. Rijg een stukje twine door het rietje, knoopje erin en klaar!