Sparkle Feel Good Edition | Spark-le
2016
post-template-default,single,single-post,postid-2016,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Sparkle Feel Good Edition

Met Sparkle ben ik ontzettend veel bezig met versiering. Van mooie ballonnen over prachtige slingers tot sprankelende tafeldecoratie. Alles voor de vele OH’s en WAUW’s die we allemaal graag horen op een feestje of een fijne gelegenheid. Want je weet wel…het oog wil ook wat.

Maar dat is natuurlijk maar allemaal relatief. Je kan past echt Sparkle-n als je ook aan de binnenzijde straalt. En ook daar wil ik met Sparkle de nodige aandacht aan besteden. Want zorg dragen voor jezelf is ook zorg dragen voor de anderen.

Vanuit dat idee was ons Feel Good concept snel gekozen. Een moment me-time waarvan je zalig kan genieten maar bovendien ook leert om dit thuis verder te zetten. Met onze 3 workshops gaan we voor ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Voor de gezonde geest rekenen we op Kelly Duisters van Focus Forward Coaching. Met haar Druyoga workshop begeleid ze ons naar een evenwicht in lichaam, hart en geest. Dru Yoga wordt ook wel de yoga van het hart genoemd, omdat veel oefeningen de hartkracht stimuleren. Voor mij is het een hele nieuwe ervaring dus ik kijk er heel erg naar uit.

Daarnaast kozen we 2 workshops met aandacht voor het lichaam die je thuis ook heel gemakkelijk kan toepassen. Granola is ons inmiddels niet onbekend maar hoe maak ik het nu zelf en hoe kan ik variëren zodat ik elke morgen ten volle kan genieten van dit gezonde ontbijt? Dit alles wordt ons uitgelegd door een diëtiste en natuurlijk gaan we zelf aan de slag! Met de granola die je zelf zal maken kan je iedere ochtend met veel plezier terug denken aan dit fijne event.

Met Nicecream kiezen we dan weer voor een minder bekend pad. Deze onweerstaanbare ijsvariant is niet alleen gezond maar bovendien ook erg lekker. In de workshop leren we hoe we nicecream maken en ontdekken we bovendien ook de vele varianten naar ieders smaak. Elke dag een dessertje eten zonder een kilo bij te komen…ik zie het alvast wel zitten 🙂

Met bovenstaande ingrediënten hebben we alles in huis voor een fijn verwen moment en net dat is de bedoeling van deze Feel Good editie. Want je goed voelen is de basis om te Sparkle-n, toch?

Reserveer snel je tickets op onze website…

 

Sparkelende groetjes

Tania x