Maak een feestje van iedere dag… | Spark-le
1977
post-template-default,single,single-post,postid-1977,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Maak een feestje van iedere dag…

Whoop Whoop! De zomer is volop bezig…. Wat hebben we al kunnen genieten van het zonnetje, en het ziet er naar uit dat de mooie temperaturen nog wel even aanhouden. Genieten jullie dan ook des te meer van die gezellige zomerse avonden?

Gezellig samenzijn, een glaasje drinken, met vrienden/buren spontaan bij elkaar op het terras belanden,… Dat is toch echt vakantie hè?

Wil je van deze momenten ook een klein feestje maken? Want ja, het moet niet altijd groots zijn, of al lang op voorhand gepland… de last minute feestjes zijn toch vaak de “beste”, niet dan?

Met onze Summer Printable die ontworpen is naar aanleiding van ons eerste event creëer je met een beetje knip en plak werk een leuke Sparkle-factor…

Leuke servetringen, ijshoornwikkeltjes, cocktailvlagjes, placecards/menukaartjes, wikkeltjes voor flesjes en bekertjes,… Allemaal te vinden in onze printable… Druk, knip en plak naar hartenlust..

Ps. We genieten super graag mee van jullie creaties… gebruik #sparkle_makememories

Veel plezier… geniet van de mooie momenten en vooral “make memories”

Summer Printable 1 Summer Printable 2 Summer Printable 3

Tania  x