Niet enkel een webshop.... maar ook events! | Spark-le
1893
post-template-default,single,single-post,postid-1893,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Niet enkel een webshop…. maar ook events!

Je hebt het vast al gemerkt, Sparkle is sinds kort meer dan enkel je favoriete webshop voor het bestellen van te gekke feestartikelen!

Met Sparkle Events sluit ik aan op het DIY principe van de webshop. Steeds meer mensen willen zelf de handen uit de mouwen steken maar kunnen daarvoor nog een duwtje in de rug gebruiken. Bovendien is er in Noord-Limburg nog heel wat potentieel om creatieve mensen samen te brengen en samen leuke dingen te gaan doen.

Sparkle * Summer Edition * is het eerste van (hopelijk) nog vele events. Met onze Summer Edition brengen we 5 leuke workshops samen in een zomers thema.

De locatie die we kozen voor dit event sluit perfect aan bij het thema. In bed en breakfast “Hof ter Cauwe” kom je terecht in een oase van rust waar je kan genieten van een prachtige tuin met zwembad.

Andere ingrediënten voor dit zomers thema: een verzorgde huid, mooie make-up, een mooi zomerkapsel en de juiste look en accessoires.

Deze editie wordt bovendien afgerond met leuke foto’s als herinnering aan een fijne dag. Je kan nog steeds inschrijven… Neem snel een kijkje bij “events”.

Maar Sparkle zou Sparkle niet zijn als we niet al uitkijken naar een volgende editie. Wat denk jullie van een yoga editie? Een moeder-kind editie? Een winter editie? …? Alle ideeën zijn welkom!

Wil jij ook dat duwtje in de rug om zelf voor je Sparkle te zorgen? Houd dan zeker onze website en sociale media in de gaten en hopelijk zie ik jou op een van onze Sparkle events terug!

 

Tot snel..

Tania x