Zomers tafelen | Spark-le
1709
post-template-default,single,single-post,postid-1709,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Zomers tafelen

We moeten toch niet altijd een reden hebben om onze tafel mooi te dekken of om er net iets extra aan toe te voegen, wel?

Met de zalige zomeravonden in ’t verschiet ben ik er alleszins helemaal klaar voor jullie te adviseren met het creeëren van extra gezelligheid.

De lange zomeravonden staan voor deur. Lekker lang buitenzitten met een apertiefje om na het tafelen met een dekentje en een vuurtje de gezellige sfeer verder te zetten. Zalig!

Of een relax onbijt in het zonnetje; een heerlijk begin van de dag. Zelfs de ontbijttafel kun je een extra touch geven. Alle gelegenheden zijn goed om het gezellig te maken. Aan tafel met je gezin, met familie of vrienden; zijn dat niet altijd kleine feestjes die gevierd moeten worden? Making memories it is!

Leuke servetten, confetti, een nametag met een leuke boodschap voor je gasten, een servetring, … Het zijn de kleine dingen die het doen. Details die jouw gasten ervaren als speciaal en hen een goed gevoel geven waardoor ze met plezier aan je tafel komen zitten.

Houd zeker onze blog in het oog. Regelmatig zul je hier gratis printables zien verschijnen voor leuke gelegenheden. Printables die je zelf kan afdrukken en met een beetje knip- en plakwerk tover je ware kunstwerkjes tevoorschijn. Als je er maar je eigen sparkle-factor inlegt, kom je altijd tot een super resultaat!

Schrijf je ook via mijn webite in op de Sparkle-nieuwsbrief en ontvang regelmatig onze Sparkle tips & tricks.

Geniet alvast van de mooie momenten en “Let’s Sparkle”!

 

Groetjes,

Tania