Onze vernieuwde website is een feit! | Spark-le
1707
post-template-default,single,single-post,postid-1707,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Website Sparkle

Onze vernieuwde website is een feit!

Mijn eerste website heb ik zelf gemaakt. Alhoewel ik er stiekem toch wel trots op was (ik had nl. nog nooit een website zelf gemaakt), was deze niet zo heel praktisch. Ik had op den duur het gevoel dat mijn website handiger en overzichtelijker moest worden zodat de bezoeker meteen de juiste info vindt, de webshop perfect werkt en meteen kan inschrijven voor één van mijn volgende events.

Middenin de communiedrukte ging ik van start met het maken van een nieuwe. Deze keer niet meer helemaal zelf. Ik schakelde de hulp in van Annemie Segers van It’s Mie. Wauw!  Het bleek één van de beste beslissingen van de voorbije maanden te zijn. Na een briefing over wat ik precies wilde, ging zij aan de slag met het uitzetten van een structuur en het bouwen van de website. Vele telefoontjes en overleg later staat daar mijn nieuwe webiste. Klaar om jullie informatie te verschaffen over mijn werking, producten, nieuwtjes en events. Bovendien start ik ook een eigen blog waarin ik jullie wekelijks leuke tips zal geven over allerlei onderwerpen. De slapeloze nachten die me het bouwen van de website en alle veranderingen bezorgd hebben, zijn toch meer dan de moeite waard geweest!

 

Kijk maar even mee op www.spark-le.be!

En volg binnenkort ook mijn eigen blog!

 

Lieve groetjes,

Tania