Een nieuw begin met... een nieuw logo! | Spark-le
1631
post-template-default,single,single-post,postid-1631,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Een nieuw begin met… een nieuw logo!

Uit een passie groeide een idee en uit dat idee ontstond het concept van Sparkle. Net een jaar geleden begon ik aan mijn Sparkle-avontuur. Een sprong in het duister, enkel mijn gevoel volgend. Mijn handigheid met mijn pc zorgde ervoor dat ik op vrij korte tijd een logo en webshop had en ik kon starten. Op dat moment kon ik me ook nog niet voorstellen dat ik op een klein jaar tijd al zoveel mooie projecten mocht verwezenlijken. En dat doet me verlangen naar meer.

Ken je dat gevoel dat je met nog zoveel ideeën zit waar echt wel ‘iets’ mee wil doen? Dat gevoel overheerst tegenwoordig erg sterk dus waarom eigenlijk nog afwachten? We geven er gewoon een lap op! Groeien betekent nu eenmaal investeren in je zaak en zorgen dat de basis goed zit. Ik wil eigenlijk met de kennis die ik nu heb vergaard eventjes helemaal opnieuw beginnen en alles professioneel aanpakken; een nieuw logo, nieuwe stijl, nieuwe website, nieuwe ideeën, nieuwe inzichten, … laat maar komen!

Ik heb me laten omringen door professionele mensen en met veel trots presenteer ik jullie graag mijn nieuwe logo.

Deze driehoek of een omgekeerd vlagje symboliseert de 3 grote categoriën waaruit Sparkle in de toekomst zal bestaan. Naast de webshop zullen we in de toekomst ook events gaan organiseren. Op onze website, die straks de lucht in zal gaan, zal dit onderdeel ook duideliljk worden. Voor het derde onderdeel houden we de spanning er nog even in. Hiervoor zul je mijn website/blog in het oog moeten houden.

Spannend he!

 

Lieve groetjes,

Tania